Telenor lanserar underhållningspaket för mobilt bredband 4G och 3G

Telenor släpper ett underhållningspaket för sommaren för 4G och 3G abonnenter

Telenor släpper ett underhållningspaket för sommaren för 4G och 3G abonnenter

Nu när värmen äntligen börjat komma till Sverige så passar det bra att Telenor valt att släppa ett underhållningspaket för mobilt bredband 4G och 3G 32 MB/s. Utan extra kostnad kan abonnenter nu lägga till mobil underhållning i form av film, musik eller ljud- och e-böcker att avnjuta i hängmattan ute i solen. Med erbjudandet kan du välja mellan paket med musik från den Spotify-liknande tjänsten WiMP, digitala hyrfilmer från Headweb eller ljud och e-böcker från Piratförlaget.
Erbjudandet gäller för alla kunder som redan har eller skaffar mobilt bredband från Telenor med 4G eller 3G med hastigheten 32 Mb/s och för alla som har mobilabonnemang med mobilsurf hos Telenor. Enligt Telenor:s pressrelease kan du välja mellan följande tre underhållningspaket:

 1. Sex månader valfri musik med WiMP
  WiMP är Skandinaviens nya hyllade musiktjänst och är först ut med ny musik
 2. 20 valfria hyrfilmer från Headweb
  Headweb är Sveriges mest prisbelönta tjänst för Video-on-Demand
 3. Tio valfria ljud/e-böcker från Piratförlaget
  Piratförlaget är förlaget med titlar från bland annat Jan Guillou, Jo Nesbø, Anne Holt och Alex Schulman

Källa: Mynewsdesk

Detta inlägg är publicerat i 4G abonnemang, 4G operatör, Telenor och taggat , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.
 • Dela med dig

2 Kommentarer

 1. Publicerad maj 18, 2011 kl 12:51 e m | Permalänk

  Riktigt smart drag, tror att musiktjänsten är det som kommer att gå åt mest, så att säga. att läsa böcker på datorer/mobiler är för mig mycket svårt så jag tror inte att det kommer att gå så bra för den.

  • Publicerad maj 18, 2011 kl 2:00 e m | Permalänk

   Ja musiktjänsten verkar lovande, jag håller med om det med böckerna- det är ansträngande att läsa längre tid på en skärm – särskilt i solen!

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Reklam